lördag 12 april 2014

Påsklov - med goda nyheter

Sonen ringde igår och talade om att han ÄNTLIGEN fått en egen bostad. Han har bott hos sin pappa och där har inte varit bra eftersom pappan dricker för mycket och för ofta. Hemmet är i misär säger sonen, ostädat, ingen mat hemma, varmvattenberedaren ur funktion sedan länge mm. mm. Hemmet ska vara en lugn, trygg plats man kan vara i när man vill. Inte behöva undvika vissa dagar eller tider. När man lever tillsammans måste man kunna visa respekt och hänsyn mot varandra. Fattar inte att man kan låta hemmet förfalla så! Skita i att hålla efter saker, laga och fixa till.
Nu ska det bli så roligt att få hjälpa sonen att fixa till hans hem. Men framför allt ska sonen få lugn och ro och den ordning han själv vill ha. Hatar denna alkohol som förstör för personen själv men framför allt de nära runt omkring.

Idag har bilen blivit tvättad och jag har bytt till sommardäck. Skönt eftersom jag ska ut och åka långt imorgon eller måndag. Hälsa på barn och föräldrar ska jag göra när jag är ledig. Kommer även att träffa lite kompisar och förhoppningsvis se sonens nya boende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar