fredag 3 april 2015

Mc-säsongen inom synhåll

Den 13 mars var åtta stycken av oss i West Gothia Bikers på kryssning till Åbo. Vi åkte med färjan Silja Galaxy som var bokad för hojåkare med musik och underhållning anpassat för oss. Vi åkte kl. 9.00 från Svaneholm utanför Borås i en minibuss. Jag tyckte nog det var väl tidigt att åka så dags eftersom tanken var att vi skulle vara uppe lite senare än vanligt och se på underhållningen på färjan. Vi var framme i Värtahamnen, Stockholm vid 14.30 och färjan skulle avgå 18.30. Det blev lite tid att titta i affärer och sedan checka in och ta en öl före avgång.

SMC var där och pratade. Victory var där och visade nya modeller av mc.
På kvällen underhöll bl.a. Linda Bengtzing på scenen. Ett band som var okänt för mig spelade mycket bra "dansbandsmusik" kallade de det - Voyage. Blandade covers som jag gillade.
Vi åt en god middag tillsammans min bestod av Hoj-X meny: Toast skagen och sedan en grillad köttbit med extrakryddad beanaisås och klyftpotatis.

Som vanligt så hade vi väldigt roligt ihop. Vi dansade en hel del och skrattade den kvällen.

2 veckor senare var det dags för årets planeringsmöte. I planeringen finns allt från långa turer till Västerviks Hojrock där vi övernattar till kortare turer med glassätning som mål. Jag är väldigt sugen på att åka till Trollhättan i slutet av april och titta vad deras Bike-dagar är för något. Nu har jag precis satt i ett nytt batteri på min motorcykel så jag ser fram emot premiärturen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar