söndag 24 januari 2016

Sjuka själar

Sjuka själar (inbunden)

Äntligen har Kristina Ohlsson kommit ut med en ny spännande roman!
Jag har verkligen älskat hennes tidigare romaner Askungar, Tusenskönor, Änglavakter och Paradisoffer. De har varit spännande med ett driv framåt som gjort att man inte vill lägga ifrån sig böckerna.
Förra året kom Lotus blues och den tyckte jag inte alls om så jag blev besviken. Del 2 Mios blues ville jag inte ens läsa.
För några veckor sedan var jag med i en tävling där 3 personer kunde vinna Kristinas senaste bok. Jag visste inte om att det kommit ut en ny bok så jag kände inte till vad boken handlade om. Läste om den och kände att jag ville vara med i utlottningen. Men hur stor chans har man att vinna när 3 böcker lottas ut? Knappt ingen alls tänkte jag. Några dagar senare fick jag dock ett mail om att jag vunnit. Jippi!
Nu är den utläst och den var verkligen så där gripande bra som hennes tidigare böcker varit. Sjuka själar är en skräckroman och den var bitvis skrämmande. Handlingen följde mig när jag skulle försöka sova på kvällarna.
Baksidestext:
Först sattes träd i brand. Sedan öppnades portarna till helvetet.
Lukas försvinner några dagar innan han ska ta studenten. Tre veckor senare hittas han medvetslös med stora skador. Ingen förstår vad som hänt honom. Inte ens han själv. Det enda han och alla andra vet är att ytterligare två personer försvunnit på samma sätt. Men Lukas är den enda som kommit tillbaka.

Boken var bra rakt igenom men tyvärr blev jag besviken på hur boken slutade.

1 kommentar:

  1. Det är kul att du tycker som jag angående Kristina Ohlssons böcker för jag blev också helt förtjust i henne när jag läste hennes första böcker (o det var ju så min bloggkarriär började med att jag fick Tusenskönor som jag skulle läsa o rec. för att sen träffa henne under en middag med förlag o andra bloggare. Det var super kul o det kan du läsa om hos mig). Ska nog göra ett försök med den här boken ...om jag får tid över att läsa några "egna" böcker el. om det bara ska vara sådan jag ska recensera åt förlagen eftersom de fortsätter att trilla in med jämna mellanrum även om det inte är lika många som det var för några år sedan.
    Kramis från Pockethexan själv

    SvaraRadera