måndag 27 juli 2015

Västervik


I helgen har vi varit på mc-träff i Västervik. Roligt att träffa vänner från hela landet! I år var vi bara fyra stycken som körde tillsammans dit. Vädret påverkar säkert att de inte följde med.
Vi tältar när vi är där och det var miljoner mördarsniglar i gräset när vi skulle slå upp tältet. Äckligt!! Det lugnade ner sig de följande dagarna som tur var kanske på grund av att det torkade upp lite. Man tältar i en hästhage med ganska högt gräs och där trivs odjuren såklart.
En av kvällarna spelade gruppen Stiftelsen och de är riktigt bra. Tyvärr var det kallt på kvällarna så det blev inte så mycket nattsuddande. Man lyssnade på artisterna tog något att äta och sedan ville man krypa ner och försöka få lite värme i sovsäcken.
På marknaden kunde man köpa allt från godis, mc-hjälmar, kläder, solglasögon och glass. Det var nya aktiviteter ordnade i år så som buggkurs, romprovning och massage.
Tyvärr var det väldigt kallt att tälta, inte över +9 grader någon av nätterna. Vi valde att åka hem på lördagen istället för söndagen. Det regnade nästan hela vägen hem så vattnet rann från kläderna när vi kom hem och vi var helt genomfrusna.
Nästa år firar Mc-dagarna 20-års jubileum, det ska bli kul att vara med på. Men det blir nog att sova på vandrarhem då. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar