lördag 28 juni 2014

Bröllop på gång

Nästa helg ska jag och min dotter gå på bröllop.  Det är min kusin som ska gifta sig. Det ska bli så roligt att träffa mina kusiner och umgås med dem en dag. Att gå på bröllop är fint och speciellt. Hoppas på fint väder vilket gör det hela ännu trevligare.
Dagen efter fyller mitt äldsta barn 25 år så det är mycket att fira då.

4 kommentarer:

 1. Nu har jag ögnat igenom din blogg o sett en del av vad du har läst. Jojo Moyes var jag o såg på hennes föreläsning som bokmagasinet Books & Dreams ordnade här i Sthlm, Kan varmt rekommendera den tidn, om du inte har upptäckt den o vet ej om de ev. också har föreläsn, i Götet för det var där under mässan jag träffade dem första gången.

  Jag tänkte återkomma med fler boktips men jag måste bara höra om du har läst min favo.bok av dem alla o det e "Påven Johanna". För den feminist ja e så måste det ju vara något som rör om i grytan o det gör verkligen den här boken som bygger på en verklig händelse att det har funnits en kvinnlig påve men efter att hon ertappades så raderades hon ur alla påvliga böcker o det förnekas ännu. Om du inte har läst den här så blir den definitivt en snackis på din bokträff. Men gör inte samma tabbe som jag gjorde o visa den för en katolik för då e de risk för att den personen konverterar till en ny religion. Så blev de för mig när jag visade den för min katolska granne som sedan erkände att hon börjat vackla i tron när sen hennes halvvuxna söner läste den (o började forska i ämnet på högskolenivå) slutade de helt gå i kyrkan....det e alltså fortfarande en bok som berör.

  Kramis från en ex. hojbrud (hade en 125-a en gång i tiden men körkortspeng. tog slut när det blev dags för bil i stället o min far erbjöd sig att betala det om jag la mc-ideerna på hyllan. ja jag erkänner att jag var svag i det ögonblicket...men nu går det inte i alla fall eftersom min rygg/bäcken är som den är, helt paj sen 20 år...står allt om det i min blogg)
  /Pockethexan själv

  SvaraRadera
 2. Pst...jag lägger till mig som följare även här!
  Kramis! <:-)

  SvaraRadera
 3. ....o så skulle ja ju också säga att ni äldsta också har fyllt 25 i år!
  Vi e visst lika på flera sätt!
  kramis igen! <;-p

  SvaraRadera
 4. Tack för kommentarerna! Ska kolla upp Books & dreams, verkar intressant. Påven Johanna har jag läst, den tyckte jag om. Problemet i en bokklubb är väl att alla läst så mycket.
  Jag har haft mc-drömmen sedan tonåren. Som enda barn (läs överbeskyddad) fick jag inte ta mc-kort då. Hade epatraktor istället. Såfort jag fick råd och barnen blivit lite större slog jag till. En underbar frihetskänsla. Trevlig gemenskap och nya vänner.
  Ska läsa mer på din blogg snart men är just nu utan surf och det är lite jobbigt att läsa i mobilen :-)
  Ha det så bra! Kramiz

  SvaraRadera