onsdag 11 september 2013

Bokklubbsträff och lite nytt i garderoben

Idag är min korta arbetsdag. Blev en tur i lite affärer och en bokad frisörtid. Ett par nya skor, svarta med klack. Blanka, snäva byxor de som är så populära nu. Riktigt bekväma också. En svart enkel kofta till det.
Äntligen kom jag till skott och bokade en tid hos frissan. Skulle ha gått innan bröllopet men det blev inte av och sen har jobbet tagit all tid/ork. Nu ska det bli klippning och lite färg för att täcka utväxten. Så på måndag, efter jobbet, ska jag bli lite ompysslad. Det gillas skarpt! Efteråt känner man sig både piggare och fräschare.


Ikväll är det dags för första bokklubbsträffen. Ska bli spännande att träffa tjejerna. Väntar med spänning på det nya bokvalet också.

I helgen som var kördes Barncancermilen i Borås med omnejd. 462 motorcyklar deltog och det samlades in ca 100 000 kr till barncancerfonden. Färden styrde sedan mot Torpa stenhus där man fikade eller åt lunch. Vädret var toppenfint, en del satt till och med i skuggan och fikade. :-) Allt som allt blev det en tur på 16 mil den dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar