fredag 8 februari 2013

Kom ska vi tycka om varandra

Har fått hem och börjat läsa ännu en efterlängtad bok. En thriller av Hans Koppel Kom ska vi tycka om varandra.
Har för något år sedan läst hans första bok i denna trilogi. Den heter Kommer aldrig mer igen och den var mycket, mycket spännande.
Kom ska vi tycka om varandra börjar med att 3 kvinnliga kollegor åker iväg till ett hotell för att ha en mindre konferens. Efter dagens arbete träffar de 3 mäns som också är på konferens och de tar några öl tillsammans och pratar. Huvudpersonen Anna som är gift och har en dotter blir uppmärksammad av den yngsta mannen i sällskapet. Han är supersnygg tycker alla kvinnorna. Mannen bjuder henne, i hemlighet, till sitt rum men Anna tänker inte gå dit. Hon är inte en sån som är otrogen. Hon ändrar sig senare och går till hans rum och de har sex. Anna har ångest dagen efter och tänker inte ha någon fortsättning på detta, vill inte äventyra sitt äktenskap. Men mannen ger sig inte utan kontaktar henne på olika vis. De ses och har sex men Anna säger varje gång att nu är det sista gången.
Vid ett tillfälle krossar han ett glas med sin bara hand och glas och vatten yr. Glasbitar sitter fast i hans hand och blodet forsar.
En natt när Anna ligger vaken och funderar på sin handling så hör hon försiktiga knackningar mot rutan. Vad är det??

Om du någonsin snuddat vid tanken på att vara otrogen... Tänk om!

Hans Koppel är den pseudonym Petter Lidbeck använder när han skriver för vuxna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar